καινουργιου μαλεσκου / Katerina Kainoyrgioy Pyr Kai Mania H Paroysiastria Apanthse Sthn Epi8esh Ths Iwannas Maleskoy

Είπανε στο 5 της Μαλεσκου για να επιβιώσει να κάνει κόντρα με την ΚατΚεν. ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΛΕΣΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ.


Skotwmos Ston Aera Anamesa Se Maleskoy Kai Kainoyrgioy Ti Pyrodothse Thn Kontra Newsbomb

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου.

καινουργιου μαλεσκου. Τον Αλεξανδρου τι τον εμπλεξες. ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Με αυτό τον τρόπο δίνει όγκο στο καρέ της η Βίκυ Καγιά ΟΜΟΡΦΙΑ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που βρίσκεται εκείνη την ώρα απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε ακούσει το δημοσίευμα όμως ο συνεργάτης της Κωνσταντίνος. Loveit loveitgr superkaterina. Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν βάλθηκαν να συγκρίνουν την ποιότητα του Big Brother με το Bachelor για να κρίνουν πιο από τα δύο έχει τελικά τη χαμηλότερη ποιότητα.

Χθες το πρωί ρεπόρτερ της Super Κατερίνα περίμενε την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από το στούντιο για να φιλοξενήσει κάποια δήλωσή της για την εκπομπή αλλά η οικοδέσποινα της εκπομπής του ΣΚΑΙ τον αγνόησε επιδεικτικά. Σε αυτή τη μάχη χωρίς νικητές με κάποιο τρόπο. Το σεξιστικο ποιημα του Περρη που ελεγε για την Μαλεσκου οτι οταν πεφτουν τα νουμερα βγαζεις στηθος και την Σκορδα να γελαει και να σιγονταρει η Μαλεσκου τσιμουδια.

Ηρεμησε Μαλεσκου ξεκατινιαζεσαι ασχημα. Κατερινα Καινουργιου Αποκαλυψε για πρωτη φορα το παρασκηνιο της μετακινησης στον Alpha. Το σεξιστικο ποιημα του Περρη που ελεγε για την Μαλεσκου οτι οταν πεφτουν τα νουμερα βγαζεις στηθος και την Σκορδα να γελαει και να σιγονταρει η Μαλεσκου τσιμουδια.

Σε άλλα νέα μήπως έχουν κόντρα Καινούργιου και Μαλέσκου. Την ώρα μάλιστα που η Ιωάννα Μαλέσκου απαντούσε στην Κατερίνα Καινούργιου η δεύτερη ενημερωνόταν για τα όσα έλεγε η ίδια και οι συνεργάτες της στον αέρα του ΣΚΑΙ και θέλησε να πάρει θέση. Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το.

Ολες οι φαρμακερες ατακες της κοντρας σε ενα βιντεο Ιωάννα Μαλέσκου Κατερίνα Καινούργιου. ενω η Καινουργιου σαρωνει loveit toprwino SuperKaterina marvolz marvolz1 September 22 2021. Οταν εκανες νουμερα εβγαζες δελτιο τυπου και το ανεβαζες στο ινσταγκραμ τωρα που πατωνεις δεν ενδιαφερουν τα νουμερα και τα βαζεις με την Καινουργιου.

ΗΟΜΕ News Ιωαννα Μαλεσκου Κατερινα Καινουργιου. Μια νέα τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που θέλει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με.

Συγκεκριμένα οι συνεργάτες της της μετέφεραν όσα ειπώθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ και μετά και από μήνυμα που. Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου η οποία πριν από λίγα λεπτά είχε υπερασπιστεί την Ιωάννα Μαλέσκου και πρακτικα είχε αδειάσει το primetimegr αποφάσισε να απαντήσει στην Κρητικιά παρουσιάστρια.

Το σεξιστικο ποιημα του Περρη που ελεγε για την Μαλεσκου οτι οταν πεφτουν τα νουμερα βγαζεις στηθος και την Σκορδα να γελαει και να σιγονταρει η Μαλεσκου τσιμουδια. ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ Καινούργιου Μαλέσκου. Νέα κόντρα ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου όταν η πρώτη μετέφερε ρεπορτάζ ιστοσελίδας που αφορούσε στο τηλεοπτικό μέλλον της δεύτερης.

Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα εγώ δε δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το. Τόσο η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε όσο και οι συνεργάτες της είναι. Τέλος στη κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ της.

Μετά την κόντρα τους η παρουσιάστρια του Love It. Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής αναλύσεις άρθρα βίντεο. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Mετά την κόντρα ντύθηκαν το ίδιο Ποια το φόρεσε καλύτερα. This is a modal window. Όλες οι φαρμακερές ατάκες της κόντρας σε ένα βίντεο.

Love it super ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ. Ιωάννα Μαλέσκου VS Κατερίνα Καινούργιου Η είδηση που φέρνει σε ανοιχτή κόντρα τις δύο σταρ της πρωινής ζώνης. Την πρώτη της και άκρως αινιγματική ανάρτηση έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στα social media λίγες ώρες μετά τo on air τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μια πρώτη ενδεικτική εικόνα απ όλες τις κατηγορίες και τη θεματολογία του thetocgr.


Katerina Kainoyrgioy Vs Iwanna Maleskoy Foresan To Idio A3esoyar Sta Mallia Celebrity Style Youweekly


Moytsinas Gia Maleskoy Nomiza Oti Einai H Katerina Kainoyrgioy


Katerina Kainoyrgioy Iwanna Maleskoy To Twitter Pairnei 8esh Sthn Kontra Toys


Kontra Maleskoy Kainoyrgioy Na Mh Ginomaste Noymera Gia Ta Noymera Ti Apanthse H Paroysiastria Toy Alpha Newsbeast


Nea Thleoptikh Kontra Anamesa Se Katerina Kainoyrgioy Kai Iwanna Maleskoy O Kwsths Marabegias Exei Gene8lia Ki H Tonia Swthropoyloy Toy Kanei Ena Paixnidiariko Afierwma


Iwanna Maleskoy Se Polemo Me Katerina Kainoyrgioy Na Mh Ginomaste Noymera Gia Ta Noymera Mikroprepeia Zappit


Iwanna Maleskoy Paradexetai Prwth Fora Moy Ekanan Protash Apo Ton Alpha Gia Thn Meshmerianh Zwnh Gossip Tv Gr


Agria Kontra Maleskoy Kainoyrgioy On Air Na Mh Ginomaste Noymera Gia Ta Noymera Apisteytes Mphxtes Binteo Zwh Iefimerida Gr


Thleoptikos Polemos Maleskoy Kainoyrgioy Pws 3ekinhsan Ola Kai Oi Atakes Fwtia Zinapost Gr


Iwanna Maleskoy H Apanthsh Gia To Kopsimo Ths Ekpomphs Kai H Sponta Sthn Katerina Kainoyrgioy Fthis Gr


Kainoyrgioy Vs Maleskoy Ti Prokalese Thn Anoixth Kontra Kai Ta Karfia Ston Aera In Gr


Video Katerina Kainoyrgioy Kai Iwanna Maleskoy Sta Xarakwmata Star Gr


Kainoyrgioy Apanthse Sthn Epi8esh Ths Maleskoy An 8es Iwanna Moy Na Dhmioyrghseis Kontra


H Katerina Kainoyrgioy 3espa Gia Maleskoy Papagewrgioy Youtube


Pws 3espase H Kontra Kainoyrgioy Maleskoy Oi Farmakeres Atakes On Air Kai Ta Sxolia Sto Twitter


Katerina Kainoyrgioy Pyr Kai Mania H Paroysiastria Apanthse Sthn Epi8esh Ths Iwannas Maleskoy


Katerina Kainoyrgioy Iwanna Maleskoy Xamos Sto Twitter Me Ton Kayga Ths Sezon Bigpost Gr


Katerina Kainoyrgioy Vs Iwanna Maleskoy To Paraskhnio Pisw Apo Thn Kontra Toys


Katerina Kainoyrgioy E3allh Me Th Maleskoy Mas Krazoyn Sto Love It People Amp Style Eidhseis

LihatTutupKomentar